عبدالباقی

بنده خدای جاوید

جنسیت اسم عبدالباقی

پسر

عبدالباقی به انگلیسی

abdolbaghi

تعداد عبدالباقی ها در ایران

10,077

تلفظ عبدالباقی به فارسی

عبدالباقی

ریشه اسم عبدالباقی

عربی

تلفظ عبدالباقی به انگلیسی

/abdolbāqi/

رنگ اسم عبدالباقی

سبز

ابجد اسم عبدالباقی

220

ابجد وسیط اسم عبدالباقی

40

ابجد صغیر اسم عبدالباقی

22

درباره نام عبدالباقی

عبدالباقی یکی از اسامی محبوب و پرطرفدار در بین ایرانیان است. این نام، عموماً برای پسران استفاده می شود و می توانید آن را به عنوان یک انتخاب مناسب برای پسر خود در نظر بگیرید. همچنین، می توان اسم عبدالباقی را با نام های دیگر ترکیب کرد و از این ترکیبات بسیار زیبا و متنوع نام برد.

استفاده از اسم عبدالباقی، به خاطر ریشه عربی اش، در کشورهای دیگر نیز رایج است و در طول سالها به محبوبیت بالایی دست یافته است. در واقع، این نام تاکنون حدود 10,077 بار در داخل کشور استفاده شده است و به عنوان یکی از نام های پرطرفدار محسوب می شود.

خصوصیات اسم عبدالباقی

فردی بسیار وقت شناس هستید . نامی که رنگش سبز است متعلق به شخصی می باشد که از نظر نظم فردی و نظم کاری در رده ی بسیار بالایی قرار دارد. سعی ذاتی شما در رسیدگی به امور مختلف در زمان مقتضی می باشد و هیچگاه رسیدگی سریع امور را از دست نمیدهید. شرکت کارخانه یا هر اموری که در آن حضور داشته باشید متکی به زمان شناسی و وقت شناسی بسیار دقیق شما خواهند بود. شخصیت آرام و دقیق رنگ سبز سبب شده است که اطرافیانتان اعتمادی وافر به شما داشته باشند و برای حل مشکلاتشان همواره در پی شما باشند. این را به یاد داشته باشید که شما توانایی های وصف ناپذیری دارید ، پس بر توانایی های خود بیفزایید و آنها را پر و بال دهید که موفقیت شما تضمینیست.

اسم عبدالباقی و معنی اسم عبدالباقی

ریشه اسم عبدالباقی

همانطور که گفتیم ریشه اسم عبدالباقی عربی می باشد و تلفظ عبدالباقی در فارسی و با توجه به لغت نامه های مرجع همچون فرهنگ لغت دهخدا ، معین و ... به صورت " عبدالباقی " است.

در زبان انگلیسی نیز تلفظ این اسم به شکل “ /abdolbāqi/ " مرسوم است و ممکن است در برخی از کشورهای انگلیسی زبان به شکل های دیگری نیز تلفظ شود. صوت اسم عبدالباقی بسیار زیبا می باشد و از این رو در هر زبانی از انگلیسی ، فرانسوی تا آلمانی به طور کامل قابل هجی کردن است.

معنی اسم عبدالباقی در فرهنگ لغت

از نظر معنی می توان این اسم را بسیار زیبا و خوش معنا توصیف کرد. معنی اسم عبدالباقی در فرهنگ لغت های مختلف به صورت زیر آورده شده است.

بنده ی جاوید، بنده پروردگار که باقی و پایدار است.
عبدالباقی تبریزی خوشنویس معروف قرن یازدهم (هجری قمری) از خطاط معروف ایرانی در زمان شاه عباس صفوی.

معنی اسم عبدالباقی در ثبت احوال

۱- بنده‌ي خداي جاويد؛ ۲- (اَعلام) عبدالباقي تبريزي خوشنويس معروف قرن ۱۱ هجری.

حروف ابجد و طالع بینی نام عبدالباقی

حروف ابجد و طالع بینی نام

یکی از نکاتی که در انتخاب اسم برای بسیاری اهمیت دارد ، توجه به حروف ابجد اسم و طالع بینی آن است. ابجد اسم عبدالباقی عدد " 220 " و ابجد وسیط " 40 " ، ابجد صغیر " 22 " می باشد . با مشخص شدن عدد ابجد اسم میتوانید در مورد فاکتور های طبقات اجتماعی همچون اشرافی ، عرفانی ، کم درآمد و حادثه ساز محاسباتی را انجام دهید.

همچنین بسیاری بر این باورند که با توجه به جمع حروف ابجد میتوان طالع بینی کرد و مشاهده شده است که برخی با استفاده از همین اعداد اقدام به فالگیری بر اساس اسم نیز میکنند. در این بین با اصطلاحاتی همچون ابجد کبیر و ابجد صغیر نیز برخواهید خورد.

طالع بینی از روی حرف اول اسم
افرادی که اسمشان با حرف “ع” آغاز می‌شود، اخلاق خوبی دارند و در زندگی خود نظم و ترتیب را رعایت می‌کنند. این افراد اهل بخشش هستند و در روابط دوستانه پایدار و وفادار هستند. آن‌ها اهمیت زیادی به پول نمی‌دهند و آن را به سختی کسب کرده و خرج می‌کنند. زندگی آنان تحت فشارهای بسیار قرار می‌گیرد.

نکته ی دیگری که میتوان در مورد اسم عبدالباقی گفت تاثیر آن بر فرزند شما می باشد. معنای این اسم ارج و منزل بیشتری را برای فرزند شما در بین هم سن و سال هایش ایجاد خواهد کرد و فرزند شما همواره به خاطر نام زیبای خود از شما سپاسگذار خواهد بود.

نظرتون درباره اسم عبدالباقی چیه؟ ارسال دیدگاه

🏆 امتیاز شما به اسم عبدالباقی

🎯 اشتراک گذاری این صفحه

واتساپ تلگرام

📣 نام های هم آوا با اسم عبدالباقی

📁 دسته بندی اسم ها

😍 شاید شما هم دوست داشت باشید

گل سرخ، ناز و کرشمه

ترکیب دو اسم امیر و قادر (فرمانروا و توانا)

ماه ایل، (به مجاز) زيباروی ايل

دارنده، مالك، هم‌نشين و هم‌صحبت، يار، فرمانروا و حاكم

بسیار راست گو، لقب حضرت فاطمه (س) و حضرت مريم مادر حضرت عيسي (ع)

تداعی‌گر بزرگی، کسی که زیبایی او یاد آور ماه است، دارای چهره‌ای زیبا چون ماه

همانند خورشید

بهشت روی، از تبار پهلوانی به نام منوش

💬 نظرتون درباره این اسم برامون بنویسید